Afspraak maken
This phantom sticky

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Huidverjonging Nesselande

Vanaf het 25e levensjaar gaat de huid tekenen van huidveroudering laten zien. Rimpels, volume verlies en verlies aan dichtheid zijn kenmerken die onvermijdelijk zijn. Schoonheidssalon BeautyNesse is specialist in anti-aging behandelingen, waarbij doelgericht wordt gewerkt aan het verjongen van de huid.

 

Hoe ontstaat huidveroudering?

Huidveroudering ontstaat door zowel interne- als externe factoren. Erfelijkheid en een slechte doorbloeding zijn bijvoorbeeld interne factoren die het huidverouderingsproces versnellen. Erfelijkheid bepaalt wat voor huidtype u heeft. Heeft u een droge en/of gevoelige huid? Dan zult u ook sneller last krijgen van huidveroudering.

De doorbloeding is van belang voor een gezonde en mooie huid, omdat doorbloeding ervoor zorgt dat essentiële voedingsstoffen ook de huid bereiken. Is de doorbloeding minder goed, dan zal de huid een tekort aan voedingsstoffen hebben. Een doffe, vermoeide en uiteindelijk sneller verouderende huid is het resultaat.

content image

Aan de interne factoren kunt u zelf helaas niet veel doen. Aan de externe factoren wel. De volgende externe factoren hebben invloed op de huid:

  • Zon
  • Roken
  • Vervuiling
  • Voeding
  • Slechte huidverzorging

Huidverjongende behandelingen Schoonheidssalon BeautyNesse

De behandelingen in de salon zorgen ervoor dat huidveroudering op een natuurlijke manier wordt vertraagd. U zult een algehele verbetering van de huidconditie zien en de huid zal prettiger aanvoelen. Welke behandeling het beste bij u past, wordt nader bepaald tijdens het kosteloze intakegesprek. Door middel van een huidanalyse wordt duidelijk wat uw huid nodig heeft aan schoonheidsbehandelingen en thuisverzorgingsproducten.