Afspraak maken
This phantom sticky

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lichaamsbehandelingen Nesselande

Door alle drukte vergeten we nog weleens te ontspannen, terwijl ontspannen juist zo belangrijk is voor onze gezondheid. Bij schoonheidssalon BeautyNesse in Nesselande Rotterdam zijn er meerdere schoonheidsbehandelingen voor het lichaam, die ervoor zorgen dat u even helemaal nergens meer aan hoeft te denken en ontspannen en energiek weer naar huis gaat.

Massage

Een massage is naast ontspannend, ook zeer gezond voor het lichaam. Uit diverse onderzoeken blijkt dat massage een uiterst doeltreffend middel is om zowel de psychische als lichamelijke gezondheid te verbeteren. Zo verbetert massage het immuunsysteem, zorgt het voor minder stress, ervaart u een betere nachtrust, zit u beter in uw vel, ontspant het de spieren, verbetert het de bloedcirculatie en worden afvalstoffen afgevoerd.

De massages bij Schoonheidssalon BeautyNesse worden uitgevoerd met heerlijk geurende massageolie.

content image

Lichaamspakking

Een lichaamspakking is de beste manier om een zachte huid te verkrijgen en heerlijk te kunnen ontspannen. Tijdens deze behandeling wordt eerst met een speciale lichaamspeeling over het lichaam gewreven, waardoor dode huidcellen worden verwijderd en poriën gereinigd worden. Doordat het laagje dode cellen is verwijderd, kunnen werkstoffen uit de pakking beter in de huid doordringen.

Vervolgens wordt een pakking naar wens aangebracht. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een pakking die specifiek is geschikt om af te slanken, te hydrateren of één die ontstekingsremmend of ontspannend werkt. U wordt afgedekt met een warmtedeken, zodat de pakking goed kan intrekken.

Als laatst wordt de lichaamspakking met warm kompressen verwijderd. Het resultaat is een zachte huid, waarbij u zich ontspannen en helemaal als herboren voelt.

content image

Harsen

Bij Schoonheidssalon BeautyNesse kunt u ook terecht voor een harsbehandeling. Bij deze behandeling wordt tijdelijk het haar verwijderd. In tegenstelling tot scheren zult u echter geen last hebben van harde stoppels wanneer de haren weer opnieuw aangroeien.

In de salon kunt u terecht voor harsen van de onder en bovenbenen, oksels, bikinilijn, rug, borst, armen.

U vindt een overzicht van alle prijzen in de prijslijst.